Het Woord van God verandert het leven van een ieder die het heeft beleefd en daarom geloven wij dat dit ook in uw leven zal gebeuren.
Wanneer we ons getuigenis delen, namelijk de goede dingen die God in ons leven heeft gedaan, helpen we andere mensen die waarschijnlijk door hetzelfde heengaan om te geloven dat God ook hun leven kan veranderen en bovenal geven we eer en glorie aan de naam van God.

Bekijk hier de getuigenissen die we hebben ontvangen:

Het laatste gebed dat ik aan onze Apostel vroeg was voor een meisje dat geboren was, complicaties had en op het randje van de dood balanceerde. Ik zei dat dit kleine meisje zou leven in de naam van Jezus. satan is uit haar weggegaan, en het was een groot wonder want zij leeft, ze is mooi en gezond. Glorie aan God.
Rosario
Gisteren belde ik SOS om te vragen om gebed voor mijn kleinzoon die alle symptomen van Covid. Vandaag deed hij de test en die was negatief. Alle dank aan God.
Rosario
"De man van een zuster in onze kerk in Angola had een aanval van ademtekort, hij was op het randje van de dood. Toen de Kerk ervan hoorde, hebben ze gebeden en tot ieders verbazing herstelde hij nog dezelfde dag en was hij buiten levensgevaar."
Anoniem
Bij onderzoek bleek ik een poliep van 5 cm in mijn maag te hebben, dat op kanker leek af te stevenen. Ik sprak met mijn voorganger die me aanmoedigde om niet op te geven en op God te vertrouwen. Naast de follow-up van de Pastorale Consulten, hield ik me meer dan ooit vast aan het Boek van Goddelijke Genezing en mediteerde ik er elke dag 's morgens en 's avonds in. Ik bleef God trouw door God te dienen en door het geven van tienden en offergaven. Bij elk onderzoek werd de poliep groter, alles werd erger en er werd een operatie gepland. Ik legde me er niet bij neer en bleef vechten voor mijn genezing. Zelfs in het ziekenhuis bleef ik mediteren in het Woord van God en Hem loven, want per slot van rekening is God bij ons in moeilijkheden. Ik werd geopereerd en aan het einde van de operatie, vertelde de dokter me dat die operatie niet nodig was geweest omdat de poliep drastisch was gekrompen. Vandaag is mijn maag schoon en ik dank God voor mijn overwinning.
Fernando
"Een paar dagen geleden werd ik wakker met hevige oorpijn, ik nam medicijnen maar de pijn ging niet weg, toen luisterde ik de hele ochtend naar een audio over Goddelijke Genezing van onze Apostel, 's middags viel ik in slaap en toen ik wakker werd, had ik geen pijn meer."
Zet
"Ik had Covid-symptomen, waarbij de eerste test positief was, ik belde SOS, de Apostel deed een gebed, daarna deed ik opnieuw de test en tot eer van Jezus was deze negatief."
Magdalene
"Vorige week vroeg ik in tijdens de voorbede van de huisgroep om te bidden voor mijn zus die ziek in het ziekenhuis lag. In de huisgroep spraken we woorden van leven en vernietigden we de kracht van negatieve woorden over haar. Ik kreeg het advies om een gebedsverzoek in te dienen in het programma 'Gewoon geloven' en dat heb ik gedaan. Deze week gaat het veel beter met mijn zus en ze is nu thuis. Daar ben ik God heel dankbaar voor."
Isabel
"Vorige week waren de benen van een mevrouw heel erg gezwollen, ze was echter nog wel in staat om haar schoenen aan te doen. Terwijl ze naar het programma "Gewoon Geloven" keek, zei de Apostel tegen alle mensen die pijn hadden dat hij met hen ging bidden. Ze legde haar hand op het tv-scherm zoals de Apostel aangaf en herhaalde wat hij zei. Op zondag ging ze naar de kerk en ze was nog steeds hetzelfde, nauwelijks in staat om haar schoenen aan te trekken. Maar nadat ze het gebed had uitgesproken, begon ze haar genezing te verklaren. Op maandag was ze volledig genezen."
Maria
"Ik was altijd erg bang om naar de tandarts te gaan. Het was een echte verschrikking. Maar ik moest dringend een tand laten trekken. Dus besloot ik mijn gebedsverzoek naar het programma "Gewoon Geloven" te sturen om te vragen of alles goed zou komen. De Apostel bad voor dat gebedsverzoek en de volgende dag ging ik naar de tandarts en ik was rustig en ervoer absoluut geen pijn."
Cristina
"Ik ben genezen van mijn schildklierprobleem en diabetes. Ik slikte twee soorten pillen, ik ging naar de dokter en hij zei dat ik ermee moest stoppen omdat ik genezen was van schildklier en diabetes. Glorie aan God!"
Fátima
"Ik ken een dokter die een beroerte had en een gebedsverzoek naar het programma stuurde en toen uit coma kwam."
Fátima
"Ik ken een dokter die een beroerte had en een gebedsverzoek naar het programma stuurde en toen uit coma kwam."
Rosário
"Ze had al lange tijd menstruatiepijn en zag maar geen verbetering. Toen belde ze de leider van haar huisgroep voor hulp en ze kreeg het advies om naar het programma "Gewoon Geloven" te kijken en wanneer de apostel zou bidden, haar hand op het tv-scherm te plaatsen en met geloof te ontvangen. Gisteren deed ze dat en vandaag belde ze om te zeggen dat ze zich veel beter voelt en gelooft dat ze nu genezen is. Eer en glorie aan Jezus."
anoniem
" Haar man heeft diabetes en zijn diabeteswaarden waren erg hoog. Sinds een paar dagen is je man naar de dokter geweest en zijn diabeteswaarden zijn niet meer hoog. God werkt aan zijn gezondheid, hij eet nu weer alles en voelt zich heel goed."
Dulce
"Ik vroeg om gebed voor mijn vriendin Riclezia en haar man Wellington omdat hij op de intensive care was opgenomen en zuurstof gebruikte met een katheter ( er werd een covid-test gedaan en die was positief). Vandaag kreeg ik het nieuws dat ze thuis aan het herstellen zijn, ik heb haar het boek gestuurd "Er is kracht in je woorden" en elke dag verklaarden we dat ze genezen zijn in Jezus naam."
Mercia
"Haar broer had een beroerte gehad en de artsen zeiden dat het onmogelijk was om een beroerte te krijgen zonder verdere gevolgen. Ze vertelde dat ze in de Maná bediening had geleerd om voorbede te doen, dus begon ze voorbede te doen voor haar broer opdat hij geen verdere complicaties zou krijgen. De artsen deden allerlei testen om de complicaties te ontdekken, maar na het laatste onderzoek zei de arts: als iemand de testen niet nakijkt, zal hij nooit zeggen dat hij een beroerte heeft gehad. Hij had geen enkel bijkomend letsel, God zij dank."
Nice
Haar 13-jarige kleindochter vertoonde symptomen van het Covid'19 virus, ze ging naar het ziekenhuis en de artsen schreven verschillende medicijnen voor en lieten ook een test doen. Neusa ging naar de huisgroep, en met een foto van haar kleindochter in haar handen vroeg ze om voor haar te bidden. Iedereen in de huisgroep bad en sprak genezing uit over het leven van het meisje. Een paar dagen later kwam de testuitslag en tot eer en glorie van God was het negatief."
Neusa
"Haar vriendin had een kwaadaardig myoom in haar buik en een cyste van acht centimeter. Ze vroeg haar vriendin om naar het programma "Dit is de Tijd" te kijken en haar hand op het scherm te leggen wanneer de Apostel bad en dat deed ze. Toen ze terugging naar de dokter was het kwaadaardige myoom verdwenen en de cyste was verkleind van 8 centimeter naar 2 centimeter. De dokter vond het raar en liet opnieuw testen doen, maar alles bleek in orde."
Anonymous
Hij bedankt de Apostel voor het gebed dat hij heeft gedaan voor zijn nichtje, die geopereerd zou worden aan een kwaadaardige tumor. Vandaag is zijn nichtje al thuis. Eer aan God"
Joseph
Tijdens zijn werk in de landbouw overbelastte hij de vingers van zijn hand waardoor het bot in een van zijn vingers uit de kom raakte en zijn vinger erg opzwol. In een van de TV programma ontving hij zijn genezing en al snel begon de zwelling te verdwijnen.
Olinda
" Er verscheen een vlek op haar gezicht. Toen ze naar het programma keek en de Apostel mensen met een ziekte vroeg om hun hand op het scherm te plaatsen, geloofde ze en zo werd ze genezen van die vlek."
Natália
“Rond haar 13e merkten haar ouders dat ze zich raar gedroeg, ze at niet, ze sliep niet, ze ging niet naar school, ze sloot zich thuis op en huilde elke dag, ze probeerde twee keer zelfmoord te plegen echter zonder succes, sneed haar polsen door en wilde echt dood, haar ouders maakten zich zorgen en namen haar mee naar de psychiatrie, ze werd begeleid door verschillende psychiaters en psychologen maar zonder resultaat, ze slikte veel medicijnen waardoor ze uren sliep, ze at niet en had nachtmerries en na een tijdje kreeg ze enorme terugvallen. Tot ze op een dag besloot Jezus aan te nemen en had pastorale consulten en zo heeft ze het overwonnen. Vandaag de dag is ze heel veranderd, kan ze lachen en prijst God voor wat hij heeft gedaan."
"Ze was een depressieve jonge vrouw, slikte veel medicijnen en door die medicijnen kon ze niet op een normale manier met andere jongeren omgaan. Ze zonderde zich af, bracht veel tijd huilend door en kon op een bepaald moment ook niet meer slapen. Op het moment dat ze Jezus ontving, bevrijdde Hij haar. Het was een progressieve genezing, ze werd begeleid door de voorgangers, wat haar erg heeft geholpen om op dit gebied te overwinnen en vandaag kunnen we zeggen dat ze genezen is en geen medicijnen meer gebruikt, ze is een gelukkige jonge vrouw en meer dan een winnaar."
"Zijn schoonvader kreeg een hartaanval en ging naar de intensive care. Aan het einde van een bijeenkomst vroeg hij de pastor om te bidden voor een zakdoek om mee te nemen naar de intensive care. Op dat moment verloor zijn schoonvader volledig het bewustzijn. Maar binnen korte tijd kwam hij weer tot leven en binnen 3 dagen was hij buiten levensgevaar en inmiddels helemaal genezen."
André
"Ik leerde iemand kennen en ik vroeg Jezus om wijsheid om te weten of hij de juiste persoon voor mij was, zodat ik mijn tijd niet zou verspillen aan iemand die mijn manier van denken niet respecteerde en onnodige discussies zou vermijden. Dus voordat ik ging naar de persoon die ik bad Efeziërs 6, Psalm 91 en 23 en het Onze Vader, ik ging naar de persoon en we kwamen er allebei achter dat het niet de moeite waard was om door te praten met het oog op een roman.
Raquel
"When I converted I asked God to bless my sister with a baby, she had already tried to get pregnant but couldn't, tried worldly methods but it didn't work. But God heard my prayer and months later she told me she was pregnant, I praised God for what he had done in my sister's life. What doctors and the world can't do, God can do."
Anonymous
"Toen hij met zijn buren sprak, merkte hij dat ze verdrietig waren omdat ze geen kleinkinderen hadden. Toen hij op een dag zijn buren met hun zoon/dochter zag, vroeg hij God om hen een kleinkind te geven, maar tegelijkertijd vroeg hij dat het misschien moeilijk zou zijn." omdat de zoon/dochter van het stel al meer dan 20 jaar getrouwd was. Maar God luisterde en schonk haar buren een kleinkind en zijzelf kreeg er nog 2 kleinkinderen bij."
Edelina
"Ze vroeg een paar weken geleden om gebed voor het huwelijk van haar zus. Ze praten niet meer over echtscheiding. Ze zijn samen."
Diana
"Ze wilde in 2020 kleinkinderen hebben, ze nam een ​​kalender en maakte de 4e dimensie, en een kleinzoon en een kleindochter werden geboren."
Adelina
"Hij wilde in 2020 kleinkinderen hebben, nam een ​​kalender en maakte de 4e dimensie, en een kleinzoon en een kleindochter werden geboren."
Adelina
"Op een dag waren de apostel en de bisschop aan het prediken over het gezin. Ondertussen hadden ze het over alleenstaanden die wilden trouwen. En een vriend zei tegen me: 'kijk, jij bent het'. En ik zei dat ik dat deed' Ik wilde niet trouwen zodat ik vrij zou zijn om God te dienen. Toen zag de apostel me lachen en zei: "Deze zuster die lacht, sta op." Ik schaamde me en stond op. De apostel zei: "Je zult heel gelukkig zijn, God zal je een goede echtgenoot geven. "In de tussentijd zijn er een paar jaar verstreken, ik ben hier, getrouwd met een super geweldige man en ik ben echt gelukkig zoals ik nog nooit in mijn leven ben geweest. "
Filomena
"Ik ging weg van de kerk en was in de waan dat de wereld me geluk zou brengen. Het was een tijdje "goed", ik kreeg zelfs een vriendje met wie ik 7 jaar samenwoonde en er werd een zoon geboren, maar net zoals het is Ik heb geleerd over de familie. Dat was alles wat ik ervoer niet goed. Zonder een komma te veranderen. Paden van drugs, van leugens familie in het midden, man die afhankelijk was van de familie om alle beslissingen te nemen. Hoe dan ook... Verkeerde keuzes. Ik ging terug naar de kerk. Geleidelijk aan is mijn leven op orde gekomen. De depressie verdween, paniekaanvallen verdwenen, de haat die ik voelde verdween, het gezin dat verdeeld was, kwam weer bij elkaar. Het was een enorme strijd. Maar met God heb ik overwinnen."
Anonymous
"Ik bestudeerde het woord van God, maar ik begreep het niet en mijn man lachte me uit omdat hij zei dat ik dom was en nergens kwam en dat ik altijd iemand nodig had om me te leiden. Ik was verdrietig, maar het was echt waar totdat ik op een dag met de pastoor over dit onderwerp ging praten en ze vertelde me om gemeenschap met God te hebben, te mediteren over het woord van God en Efeziërs twee drie keer per dag te bidden gedurende 1 maand achter elkaar en dan weer met haar te gaan praten. Welnu, toen ik met haar ging praten, ging ik haar vertellen dat Jezus mij hielp in mijn dagelijks leven, zelfs om mijn man te helpen met zijn spullen."
Conceição
"Ze dankt God omdat ze dinsdag belde om gebed te vragen voor haar zus die in Angola woont en 5 kinderen heeft, onlangs Jezus heeft ontvangen en haar huwelijk op het punt stond te breken. Vandaag belde ze om te zeggen dat haar man anders is, dat de relatie is zoals toen ze vriend en vriendin waren."
Ana
"2 weken geleden vroeg hij om gebed voor zijn zoon die paniekaanvallen kreeg vanwege de scheiding en zijn ex-vrouw wilde hem niet met zijn dochter laten praten. Deze week nam hij contact op met zijn ex-vrouw en zij liet hem al praten met zijn dochter. dochter."
Teresa
"Ik ben gescheiden van mijn man omdat hij alcoholverslaafd was. Ik raakte in een depressie, omdat alle verantwoordelijkheid om voor de kinderen te zorgen en de huur te betalen op mij viel. Ik was beledigd door mijn man, omdat ik alleen werd achtergelaten in een land dat is niet van mij, met al deze problemen. Maar nu is alles veranderd, nu heb ik Manna Church ontmoet en mijn God is met mij! Ik kwam uit een depressie. Nu maak ik me geen zorgen meer over thuis. Nu komt God op de eerste plaats. Ik voel me niet meer alleen omdat ik God heb!"
Dina
"2 jaar geleden presenteerden we God een doel om meer kinderen te krijgen, omdat we al een 9-jarige zoon hadden. Tijdens de kerkbijeenkomsten werden we geleid door onze leider om de 4 dimensie van de doelen te maken, een bord met onze dromen en nemen vlucht. Het was onze wens om tweelingkinderen te krijgen, dus namen we een foto van twee kinderen en maakten een poster waar we elke dag naar konden kijken. Tijdens deze periode van wachten bleven we naar Jezus kijken, Hem eren, zaaien in ons familiedoelwit en het bestaan ​​verklaren. En vandaag zijn we inderdaad zwanger. Thalita is zwanger van een tweeling en het is echt iets geweldigs. We zien dat zelfs in de dagen van verdrukking in de wereld, onze doelen levend moeten zijn en God in ons leven werkt en dus we kunnen het verschil voelen tussen degenen die God dienen en degenen die God niet dienen. We zijn Hem erg dankbaar en onze familie is erg blij met deze zegeningen die komen."
Pábalo e Thalita
"Sinds 2016 wilde ik mijn tweede kind krijgen, ik werd elke maand gekweld door deze situatie. Ik dacht dat ik zwanger was en leed veel toen ik besefte dat ik dat niet was. Deze kwestie werd een nachtmerrie voor mij. Mijn moeder stelde voor dat ik zou gaan voor koppeltherapie, toen ik die pastorale afspraak die dag verliet, werd ik getransformeerd door de kracht van de Heilige Geest, ik voelde de zalving op me vallen. Ik ging terug naar mijn normale leven zonder erover na te denken, ik voldeed gewoon aan de richtlijnen van de pastoor , Ik begon elke dag de verzen en het verhaal van Ana te lezen, ik gaf alles in de handen van de Heer en in december na Kerstmis ontdekte ik dat ik zwanger was en dat ik gezegend was.
Anonymous
"Ik kom God danken voor mijn tweelingkinderen. Ze werden geboren na 6 maanden en de doktoren zeiden dat ze niet zouden leven. Maar de apostel bad voor het kledingstuk en ze zijn vandaag 5 jaar oud. We moesten de kracht van woorden gebruiken. "
Mauro
"Ik ben 66 jaar oud en heb geen kinderen. Mijn vrouw is 56 jaar oud. We zijn 17 jaar getrouwd en hebben nooit kinderen gehad in ons huwelijk. Nu, door de genade van God, heeft God gewerkt en ze is zwanger geworden, ze is al in de 3e maand van de zwangerschap."
F. Guilherme
"Ik ben Vera, ik behoor tot de Regionale van Braga, ik ben een zakenvrouw, tijdens de pandemie sloot mijn bedrijf, maar omdat ik het Woord van God kende, bleef ik zaaien en op dit moment maakte ik een doel, om extra te zaaien voor de Apostel's projecten, het gebeurde toen ik heropende ik veel hoger factureerde dan normaal, God is trouw aan zijn woord."
Vera
"Haar dochter had problemen in haar huwelijk, ze dachten aan scheiden. Maria João kijkt altijd naar Basta Crer. Op zondag tijdens het programma prees en aanbad ze God en zodra ze klaar was met het oefenen van de gebedsklok die in Na het programma belde haar dochter haar om te zeggen dat de situatie was opgelost en dat alles in orde is tussen haar en haar man. Er was verzoening, godzijdank."
Maria João
"Sinds een paar jaar was ik op zoek naar een vrouw om te daten en vervolgens te trouwen, maar de tijd verstreek en het lukte me niet, maar ik aarzelde niet, ik wilde een vrouw van de kerk en volgens mijn doelen. Toen ik het minst Ik had het verwacht, een mooie vrouw en volgens mijn doelen kwam naar me toe en ik deed niets om het te laten gebeuren, en beter is dat ik ook alles ben wat Sara (mijn verloofde) in haar doelen schreef. aangenomen in een baan waarvoor ik een speciaal aanbod had gezaaid, en die ook in overeenstemming was met mijn doelen, omdat ik dicht bij huis wilde zijn, en met een schema dat me altijd in staat zou stellen God te dienen. gedurende een week veranderde God mijn leven totaal, ik werd letterlijk "geschommeld" met mega zegeningen. God faalt nooit, God is trouw, voor Hem is niets onmogelijk, dank u mijn God."
John
"Ik had grote moeite om zwanger te worden en mijn man en ik waren erg verdrietig. Ik ben al heel lang lid van de kerk en op een avond toen ik naar Basta Crer keek, stuurde ik mijn gebedsverzoek en de apostel bad samen met de bisschop voor mijn zaak, hij zei dat ik mijn hand op mijn buik moest leggen en de volgende weken keek ik elke dag naar dit deel van het programma op Youtube en het gaf me steeds meer geloof en vandaag heb ik bevestiging. wil God bedanken en de apostel heel veel! God is erg goed en ik ben erg blij "Amanda
Amanda
"Ik bad tot God om het probleem van de vader van mijn kinderen op te lossen. Nou, ik ben gescheiden en mijn ex-man woonde bij een zoon en bleef ook bij mijn dochter Flávia. En deze dochter van mij zorgde voor haar vader uitputtend met genegenheid, bracht hem bijna elke week naar de dokter. Door de bevruchtingszwangerschap kon mijn dochter niet langer voor haar vader zorgen. Ik vroeg God in Basta Crer om ons te helpen een oplossing te vinden. Terwijl we wachtten op Gods antwoord, ik zaaide in de kerk en was er zeker van dat God het probleem op Zijn manier zou oplossen. Dat deed de Heer. Er verscheen een vacature in een prachtig huis om de vader van mijn kinderen te plaatsen. Alles is in vrede opgelost, en we zijn allemaal blij met Gods leiding. Er was zelfs een KORTING voor de eerste 3 maanden van dit huis waar hij is. Het was geweldig. Ik ben de HEER dankbaar DAT HIJ HEEFT GEDAAN. Dank je."
Mara
"Elke dag slaap ik met de kerk online en gisteren werd ik wakker in de kleine uurtjes van de ochtend terwijl de apostel sprak "het feit dat we gelovigen zijn, betekent niet dat we daar toch kunnen zondigen". met hen en had er spijt van, maar zou dezelfde fout opnieuw maken met anderen. Gisteren, in een van die bijeenkomsten, raakte de apostel iets aan waarvan ik dacht dat het voor mij was en hij zei dit: "God vergeeft degenen die zonde begaan niet, wetende dat ze zijn aan het zondigen "dus dat kwam in mijn hart en ik heb inderdaad veel berouw, het is niet gemakkelijk, maar ik weet dat ik het zal redden. Dank je"
Adilson
"In de ochtend heb ik nauwelijks tijd om de pdc te doen. Maar vanmorgen werd ik wakker met een andere houding en besloot ik meer gemeenschap met God te hebben. Ik beleed het woord voornamelijk in de lucht van Gods liefde en bescherming, want waar ik werk ,,Ik werd vervolgd, via een collega. Diezelfde middag probeerde ze me aan te vallen met valse beschuldigingen, en op hetzelfde moment keek ze me aan en schudde letterlijk haar hoofd, en ging uiteindelijk weg. Ik dacht meteen: dat was de demon die zich manifesteerde. De demonen konden de aanwezigheid van God niet verdragen.'
Vítor
"Op de universiteit vertelde mijn professor me dat hij zich zorgen maakte omdat een van zijn werknemers ten onrechte werd beschuldigd en dat hij de volgende ochtend zou worden berecht, en hij maakte zich ook zorgen over het visum dat hij niet had gekregen. Ik vertelde hem over God en bad met De volgende dag belde hij me gelukkig op omdat het proces niet doorging en de werknemer werd vrijgelaten omdat de aanklagers niet kwamen opdagen en dus de zaak verloren, en hij kreeg het telefoontje van de ambassade dat hij het visum al had. eer van onze God in minder dan 24 uur God heeft de 2 problemen opgelost."
Magdalene
"Hij deed gisteren een gebedsverzoek voor zijn broer, omdat hij een rijexamen moest afleggen in Engeland. Vandaag stuurde hij een bericht om je te bedanken omdat zijn broer geslaagd is voor het examen. Glorie aan God Hallelujah."
Paul
"Ik wil je bedanken, want sinds je deze nieuwe programma's hebt geopend, slaap ik als een echte koningin en mijn man slaapt ook heel goed. We zijn goed verbonden met de wijnstok."
Isabel
"Hij heeft het programma dagelijks bijgewoond. Haar zoon had problemen, met angstaanvallen, braken, enz... Maar ze ging Psalm 91 lezen en bad en gebruikte de Autoriteit die in de naam van Jezus staat en haar zoon werd beter ."
Teresa
"Ze vocht al weken tegen haar gedachten, alsof ze zonder toestemming haar geest binnendrongen. Terwijl de apostel aan het bidden was, legde hij een hand op de monitor en de andere op zijn hoofd. Toen het programma afgelopen was, voelde hij iets wonderbaarlijks, een warmte die hij al een tijdje niet meer had gevoeld en een tinteling in zijn hoofd. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en de wervelwind van gedachten verdween.'
Anonymous
"Ik wil je bedanken dat mijn partner en ik worden vergezeld door een pastoor. De zegen is echt het eten. Omdat we de pastoor hebben ontvangen, en hij heeft ons geholpen met eten en 2 prachtige boeken. Mijn partner wordt elke dag vroeg wakker en leest zonder te stoppen en voor het slapengaan leest hij ook hardop voor en voelt het verschil dat net als ik verlossing en geestelijke zalving is. Dank u Pastor voor uw gezegende aanwezigheid in ons huis."
Paula e Eduardao
"Hij vroeg om hulp om dichter bij God te komen omdat hij drugs gebruikt en problemen heeft met alcohol. Hij wordt begeleid en is erg blij met het programma van de Apostel, hij kijkt elke dag naar het programma en sindsdien heeft hij niet meer gedronken." drugs of alcohol meer. Gisteren kreeg hij een baan aangeboden. Vandaag heeft hij de co-pastor al verteld dat wanneer de kerk opengaat, hij er zal zijn om God te loven voor wat Hij in zijn leven heeft gedaan."
Anonymous
"Twee jaar geleden, ik en twee meisjes op het strand, waren we aan het verdrinken en ik schreeuwde de naam van Jezus en plotseling was het alsof een hand omhoog duwde."
Anonymous
"Hij vroeg om gebed voor het vrijgeven van documenten. En na een week ontving hij het paspoort en de geboorteakte van zijn zoon."
Fátima
"Het regent veel op Madeira en de zuster bad om het tv-signaal niet te verliezen. Het gebeurde dat ze geen signaal kreeg, ze kan alleen het Kuriakos-kanaal zien. Ze waardeert het programma enorm"
Cristina
"Ze had altijd de droom om elke dag de Faith Convention bij te wonen, maar dat lukte nooit. Dus stelde hij het als doel en op de conventie van vorig jaar gaf God hem alle voorwaarden zodat hij de conventie van begin tot eind kon bijwonen. Vandaag dient hij God op tijd en vrije tijd."
Anonymous
"Ik was zwanger en moest vanwege werk naar Zambia reizen. De pandemie brak uit, waardoor de luchthavens sloten en ze niet naar Portugal kon terugkeren. Ze accepteerde de situatie niet en begon aan te geven wat ze wilde kiezen. vrijgezel vlucht kwam, met een tussenstop in Duitsland. Ze kocht een ticket in economy class, maar kreeg uiteindelijk een upgrade naar eerste klas. Ze is dankbaar en prijst God voor de overwinning.'
Isabel
"Ik had situaties met betrekking tot financiën en vastgelopen documenten. Ik dacht dat als God mijn bron is, ik altijd volgens zijn methoden en praktijken zal leven. Ik besloot toen een geloofsbelofte te doen door mezelf aan God toe te vertrouwen door het bedrag van mijn tiende te verhogen. De week daarop liet ik mijn documenten opschonen en ook al mijn financiën. God is trouw, hij faalt niet en zijn woord keert niet ledig terug. Het loont om te leven zoals God zegt."
Francisco
"In maart 2020 werd ik vervolgd op het werk, en met een disciplinair proces, met veel valse beschuldigingen om me te laten ontslaan. Ik zat in een oven van brandend vuur, ik had geen andere oplossing dan het Woord van God en de leer van de Apostel , in dit geval de Attitudes-cd, en ik heb de duivel overwonnen. Ik zit nog steeds in het vak tot op de dag van vandaag. Een goedemorgen met Jezus, alles is een fluitje van een cent".
Fernandes
"Hallo manna familie, ik kom God danken omdat mijn zoon wordt afgeleverd, hij leest al graag de Bijbel voor het slapengaan, hij gaat niet meer uit met zijn vrienden.... Elke dag kijk ik naar het programma en word ik ook gezegend en verlost."
Alzira
"Bij de gf hebben we gebeden en in de groep afgesproken dat het nationale examen van mijn dochter goed zou gaan. Op de dag van het examen huilde ze omdat het zo slecht voor haar was gegaan. Ik bleef God bedanken voor haar cijfer, en glorie God, de er kwamen tralies uit en ze stierf. Ik stuur dit bericht om onze God, die meer dan machtig is, aan te sporen. Alle eer en glorie aan Hem. Amen"
Marta
"Ze vroeg om gebed voor haar documenten en heeft ze al in handen. Ze besloot haar getuigenis af te leggen in dankbaarheid aan God en tegen degenen die dit probleem hebben te zeggen: Vertrouw op God. Hij zal het oplossen."
Fernanda
"In mijn huis was er op een dag geen vrede. Ik vroeg de pastoor om vanaf die dag mijn huis in te wijden voor een familiegroep. Ik begon meer vrede te voelen vanaf het moment dat de familiegroep openging. Ik voel een enorme vreugde in mijn huis met mijn man mijn zoon was weg van mij en mijn huis nu begon hij te komen en kwam zelfs naar de kerk. God is erg goed.'
Maria
"Ik was aan het werk terwijl ik naar de liederen van onze kerk luisterde. Plots werd ik benaderd door een man (chirurg-dokter), die van ver kwam om onze buurman te bezoeken die tandarts is. Hij vertelde me dat hij kwam om advies in te winnen bij de tandarts over een gecompliceerde operatie. Hij maakte zich grote zorgen, want als de operatie niet lukt, zou het meisje zeer ernstige gevolgen kunnen hebben. Terwijl hij aan het adviseren was, hoorde hij de liedjes waar ik naar luisterde en kwam met me praten en vertelde me dat toen hij hoorde de muziek, hij voelde een kracht. Hij zei dat hij niet weg kon zonder die liedjes, zodat hij ernaar kon luisteren. Ik gaf hem de liedjes en gaf hem ook de pagina van onze kerk en de kerk online. Voordat ze vertrok , ze gaf me wat geld om aan de zanger te geven, maar we weten dat die financiën van de Heer zijn. Wat ik wil zeggen is dat God geen grenzen heeft en altijd een manier vindt om met mensen te praten. Hij bracht deze heer uit heel ver en openbaarde Zichzelf aan hem door de zalving van onze liederen, die hij "toevallig" hoorde."
Margarita
"Hij bewandelde paden van hekserij, tarot, hij bewandelde terreiros van candomblê, en slag na slag kwam hij naar Portugal, en in zijn zoektocht naar God woonde hij enkele religies bij die niets opleverden. En zijn vriend nodigde haar uit voor de kerk en zij ging, vond alles heel vreugdevol en het raakte haar hart, de transformatie was totaal en ze leerde wat God van haar verwachtte."
Lúcia Ribas
"Ze had haat en wrok in haar hart, en in ruil daarvoor begon ze zichzelf te snijden en schuldgevoelens te krijgen. Haar moeder hielp haar door haar te leiden om Gods liefde in praktijk te brengen, ze begon de pdc en het gebed van onze vader te doen. Vanaf daarna veranderde God haar leven en is ze vrij van alle wrok en is de hele familie gelukkig."
Maggie
"Hij begon verschillende keren flauw te vallen, zijn moeder nam hem mee naar heksen en hij werd alleen maar erger. Toen vertelde een vriend van de familie hem over Jezus en de aanvallen verminderden maar hielden niet op. Kort daarna werd hij gedoopt en stopten de aanvallen."
"Mijn zus legde gisteren haar hand op het scherm, toen de apostel zei dat er iemand is die om middernacht steken in het lichaam voelt, was mijn zus totaal verlost van deze steken in het lichaam."
Alzira
"Ze was ooit een spiritist, ze had een depressie, ze leefde in een leven van kwelling, bang, maar Jezus heeft haar bevrijd, ze is gedoopt en vandaag heeft ze Jezus in haar hart."
Maria Teresa
"Hallo, ik ben Maria van de kerk van Amarante en ik kom om een ​​getuigenis af te leggen. Ik kon niet slapen of vrede hebben in mijn huis. Op een dag kocht ik in de kerk het boek oorsprong van problemen toen ik las dat ik niet wilde geloven wat Ik las over de afbeeldingen. Ik dacht al die tijd dat ik bedrogen was en ik dacht dat ik verkeerd las. Op een dag sprak ik met de pastoor en zij zei dat God niet bedrogen was en dat wat hij zei waar was, dus besloot ik om doe alles uit zoals de pastoor zei en nu in mijn huis ben ik beter en kan ik goed slapen."
Rosário
"Hallo, ik ben Maria van de kerk van Amarante en ik kom om een ​​getuigenis af te leggen. Ik kon niet slapen of vrede hebben in mijn huis. Op een dag kocht ik in de kerk het boek oorsprong van problemen toen ik las dat ik niet wilde geloven wat Ik las over de afbeeldingen. Ik dacht al die tijd dat ik bedrogen was en ik dacht dat ik verkeerd las. Op een dag sprak ik met de pastoor en zij zei dat God niet bedrogen was en dat wat hij zei waar was, dus besloot ik om doe alles uit zoals de pastoor zei en nu in mijn huis ben ik beter en kan ik goed slapen."
Maria
"Van kinds af aan ben ik opgevoed met mijn moeder die in het spiritisme zat. Ze sprak met vreemde stemmen over mensen die waren overleden, het was vreselijk voor de hele familie omdat er geen vrede was. Mijn zus stierf zwanger op 19-jarige leeftijd En mijn moeder zou transformeren en met haar stem spreken.Toen ik 33 jaar oud was, werd mij over Jezus verteld en ik leerde dat ik bedrogen was, ik werd gered van deze vloek en vandaag heb ik mijn hele familie die God dient en dat zal ik doen wees God eeuwig dankbaar."
Cristina
"Een familie werd aangevallen met hekserij, ze konden niet slapen. De 9-jarige dochter hoorde stemmen, ze zag een persoon haar roepen om uit het raam te springen, plotseling begon ze te huilen en zei dat ze de huis. Terwijl ze naar het BASTA CRER-programma keek, hoorde ze over aanvallen van spiritisme en hekserij, ze ontving gebed en meteen leidde de Heilige Geest het meisje ertoe om thuis foto's van afgoderij te vinden. Ze belde de bisschop van de kerk, ze braken elk hekserijpact en diezelfde nacht sliep iedereen en het meisje zegt al dat Jezus haar heeft bevrijd."
Anonymous
"Er was een nacht dat ik bij mijn tante, mijn zus en mijn broer 's nachts alleen thuis bleef. Mijn broer was in zijn kamer en we waren in de woonkamer, plotseling zei mijn broer dat hij geluid hoorde in mijn kamer, dus mijn tante gingen naar de kamer en we baden in tongen. We realiseerden ons dat er een demon in huis was omdat we ons griezelig voelden. We besloten door te gaan met bidden in tongen. De volgende nacht gebeurde hetzelfde, maar ik en mijn broer in de kamer speelde, het licht ging vanzelf aan en de deur sloeg dicht. Dus besloten we om in tongen te bidden en God te prijzen. Sindsdien is er niets meer gebeurd. Ik dank God dat mijn huis vrij is."
Peter
"Gisteren rond 22.30 uur was ik ik, mijn man en mijn twee kinderen die de brug overstaken en plotseling stopt mijn man de auto omdat hij zei dat hij een man naar ons toe zag rennen. We waren erg bang en ik berispte die demon en hij verdween Toen ik thuiskwam, vertelde ik het mijn moeder en zij vertelde me dat ze naar het programma zat te kijken en op het moment dat de apostel aan het bidden was om boze geesten uit te drijven, legde ze haar hand op het scherm en ontving.
Lizandra
"Ze stond buiten het huis met haar zus. En een jonge man verscheen en ze besloten met hem over Jezus te praten. De jonge man legde uit dat hij daar niet in gelooft en dat hij een satanist was en hij liet ze zien de tatoeage op zijn tweelingbroer die het symbool van de duivel was en hij had er ook een op zijn voorhoofd van het teken van het beest "666. Ze moesten hem vertellen dat dit slecht is omdat het betrokkenheid bij satan is, hij zei dat het was echt de bedoeling omdat hij satan volgt en dat satan machtiger is dan God. Ze probeerden hem uit te leggen dat God machtiger was die veel wonderen in haar leven heeft gedaan en uiteindelijk riepen ze om het bloed van Jezus. deed dat hij liep weg en zei "ik zie dat ik niets van je kan krijgen" en liep weg en verdween..."
Lurdes
"Mijn vriendin die zich in de kerk vestigt, begon gezondheidsproblemen te krijgen en viel de hele tijd flauw zonder logische verklaring van de doktoren. Haar toestand werd zo slecht dat ze in het ziekenhuis moest blijven. Ze sprak met me over de situatie en na de gesprek dat we hadden Ik kwam erachter dat ze enkele jaren geleden betrokken was bij occulte en hekserijzaken en die pacten nooit verbrak. Ik belde haar, nam haar mee in gebed, brak alles in Jezus naam en riep de bescherming van God en het bloed van Jezus over haar op leven. Op dit moment voelde ze een grote hitte in haar borst en begon te huilen. Plotseling werd ze beter, en na testen die de doktoren al de volgende dag deden, verliet ze het ziekenhuis."
Dominika
"Ik woon in Oezbekistan. Ik had veel pijn in mijn benen, wat me grote moeilijkheden in het leven bezorgde. Mijn zussen dienen God in de Russische Mannakerk in Lissabon en ze kenden mijn probleem en schreven me in voor een pastoraal consult via Skype. Tijdens het consult legde de Pastor me het Woord van God uit, vertelde me over Jezus en liet me aan de hand van de Bijbel zien wat ik fout deed. Ik was beledigd door mijn vriend en ging ook een keer naar een heks voor advies. De Pastor leidde me in gebed om te vergeven en God om vergeving te vragen omdat God verbiedt om op de wegen van het occulte te wandelen. Toen vroeg hij me om mijn hand op het scherm te leggen en bad voor me. Op dat moment begon ik warmte te voelen en de pijn verdween. Nu ben ik genezen. Glorie aan God. Ik adviseer iedereen die problemen heeft om te komen voor een pastoraal consult."
Zakhida
"Het familielid van haar man in Duitsland had epileptische aanvallen. Ze gebruikte medicijnen, maar het hielp niet. Maria en haar man besloten bij haar te gaan wonen en te helpen. Ze waren van streek omdat ze tijdens de aanvallen niet konden voorkomen dat ze pijn deed. Een buurvrouw kwam en evangeliseerde hen en moedigde hen aan om naar de kerk te gaan, dus besloten ze te gaan, maar de dame wilde niet gaan en toen ze erin slaagden haar mee te nemen, kwamen ze aan bij de kerk en ze weigerde naar binnen te gaan en ging toen naar binnen , een jaar lang was het altijd zo, elke zondag, zelfs tegen haar ging ze. Gedurende dit anderhalf jaar namen de aanvallen respectievelijk af. tot op een dag stopte ze met aanvallen. Ze was volledig genezen en bleef genezen tot God kwam voor haar."
Maria
"Het is een week geleden dat ik verlossing ontving voor mijn 11-jarige dochter. Het was niet gemakkelijk. Maar tot eer van onze God zijn de manifestaties minder terugkerend en ik geloof dat de duivel binnenkort voorgoed zal worden uitgeworpen ."
Raquel
"Ik was 12 jaar bezig met het occulte, ik begon met Reiki en ging naar parapsychologie en andere praktijken, mijn leven was een puinhoop, zonder geld verloor ik mijn vrouw, mijn gezondheid was verschrikkelijk, totdat ze me vertelden over de enige oplossing JEZUS en ik nam een ​​beslissing, ik ging naar de kerk en gaf mijn leven aan hem, geleidelijk zegende hij en vandaag ben ik vrij, genezen en gered."
Anonymous
"Twee zussen, een in Kwanza-sul en de andere in Luanda (Angolese provincies), lieten hun baarmoeders verkopen als hekserij, de eerste werd volledig bevrijd via de telefoon en de tweede was persoonlijk op een van onze bijeenkomsten."
Dorivaldo
"Vandaag op mijn werk accepteerde mijn 90-jarige cliënt Jezus na het zien van een deel van de film van Jezus en Nicodemus. Tot eer en glorie van Jezus Christus."
Ricardo
"Mannen van het geheim namen deel aan de eerste bijeenkomst van de heropening van de kerk na de opsluiting, in de provincie Moxico. Ze woonden de bijeenkomst van begin tot eind bij. Aan het einde gaven ze hun leven aan Jezus en verlieten ze de kerk verheugd voor de aanraking van God."
Lucília
"A friend of mine in this time of isolation gave her life to Jesus."
Rosário
"In de kerk van Castelo de Paiva hebben we een 13-jarig meisje, dochter van gescheiden ouders. Haar moeder is een gelovige, en wanneer ze bij haar moeder was, kwam ze naar de kerk en leerde het Woord. Ze zei dat ze zou graag willen dat haar vader ook naar de kerk ging, met zijn vrouw. Twee jaar lang zag ze niets, maar ze bleef bidden en geloofde dat het zou gebeuren. Totdat ze naar de familiegroep en alle bijeenkomsten ging, ongeacht of ze bij haar moeder of vader was. Na 2 jaar gaf de familie hun leven aan Jezus en gingen ze allemaal naar de kerk. God is erg goed."
Cristina
"Een jonge man die gelovig was en God kende, verliet de kerk en het woord vanwege een vriendin die geen gelovige was aan wie hij zijn land verliet en alleen naar Portugal kwam. De relatie liep erg slecht. De jonge man werd aangevallen door hetzelfde totdat hij het niet langer kon uitstaan ​​en uit elkaar ging en zonder iemand in Portugal, alleen zelfs zijn baas dacht er op een dag alleen maar aan zelfmoord te plegen. naar een counseling en begon naar de kerk te gaan en trouw te zijn in de kerk en luisterde naar het woord van God na 15 dagen in de kerk te zijn geweest, gaf zijn baas hem een ​​huis om in te wonen, helemaal ingericht met apparatuur en alles om een ​​super te betalen lage huur. De jongeman heeft tegenwoordig een gezin in zijn huis en is teruggekeerd naar de vreugde van het leven en heeft een enorm verlangen om God te dienen."
Anonymous
"Ik ben predikant van de kerk van Jesus Mary - Argentinië. Vrijdag ontvingen we voor het eerst een dame in de kerk. Ze vertelde ons dat ze tijdens de pandemie naar de samenkomsten op tv begon te kijken en zei dat ze een echte ontmoeting had met Ze was een persoon die heel slecht leefde, vooral op financieel gebied, maar terwijl ze naar de televisie keek, nam ze de beslissing om God te gaan eren en in praktijk te brengen wat ze hoorde, en ze werd gezegend als nooit tevoren en zag dat het alleen God kon zijn. Op vrijdag ging ze naar de kerk, ontving Jezus en ging God bedanken voor alles wat God in haar leven had gedaan.
Marcela
"Ik heb een nicht die hier in Portugal is, ik stuurde haar de website van onze online kerk van Dafundo, in een bijeenkomst van Fight to win, ze woonde het bij, vond het leuk, bad het gebed van verlossing en vertelde me wanneer ik naar Cacém om een ​​bijbel voor haar te kopen. Allemaal tot eer en glorie van God.'
Magda
"Een jonge man ging de kerk binnen in de PROVINCIE Saurimo van Lunda Sul, zonder uitnodiging en aan het einde gaf hij zijn leven aan Jezus. Hij zei ook dat hij God om hulp had gevraagd omdat hij zijn leven wilde veranderen en in de kerk belandde en wist niet eens hoe. Hij zei ook dat hij God wilde dienen in onze kerk. God is erg goed."
Lucília
"Ik heb een neef die bij mij is komen wonen, en hij heeft nooit van de kerk willen weten. We konden niet eens praten omdat hij het niet wilde accepteren. Nu woont hij al een maand bij mij. En ik zie geloof gewoon elke dag sinds het begon, en vandaag, voor de eer en glorie van de Heer JEZUS, is hij degene die me zegt de tv open te zetten, omdat hij respect heeft voor de apostel. zegt dat hij nog nooit een man had zien spreken als de apostel."
Maria
"Ik ben een familiegroepsleider en ik was een beetje ontmoedigd omdat ik geen redding had en ik ben jong en ik had geen jonge mensen in de familiegroep en ik was er verdrietig over, totdat ik tijdens een bijeenkomst mijn voorganger hoorde zeggen om doelen met God te maken, en vanaf die ontmoeting vroeg ik God elke dag in mijn PDC om mij te gebruiken om te evangeliseren en ik weigerde een dag door te brengen zonder met iemand over Jezus te praten en ik legde in mijn hart het verlangen om meer jongeren te winnen mensen voor Jezus. En terwijl ik elke dag over Jezus sprak, kwamen mensen en jongeren naar me toe om over hun problemen te praten en hun hart te luchten en ik gaf ze het woord van redding en toen ik besefte dat mijn familiegroep altijd vol aanwezigen en met reddingen voor de eer en glorie van JEZUS."
Beatriz
"Ik ben een familiegroepsleider en ik was een beetje ontmoedigd omdat ik geen redding had en ik ben jong en ik had geen jonge mensen in de familiegroep en ik was er verdrietig over, totdat ik tijdens een bijeenkomst mijn voorganger hoorde zeggen om doelen met God te maken, en vanaf die ontmoeting vroeg ik God elke dag in mijn PDC om mij te gebruiken om te evangeliseren en ik weigerde een dag door te brengen zonder met iemand over Jezus te praten en ik legde in mijn hart het verlangen om meer jongeren te winnen mensen voor Jezus. En terwijl ik elke dag over Jezus sprak, kwamen mensen en jongeren naar me toe om over hun problemen te praten en hun hart te luchten en ik gaf ze het woord van redding en toen ik besefte dat mijn familiegroep altijd vol aanwezigen en met reddingen voor de eer en glorie van JEZUS."
Lilian
"Hij is een 19-jarige jongeman die aan het begin van het jaar door familieproblemen zonder woonruimte zat. Een zuster van de kerk gaf hem een ​​huis en eten en bracht hem naar de kerk waar hij gaf zijn leven aan Jezus. Hij leed elke week aan epileptische aanvallen en kon geen werk vinden. Hij werd vergezeld in pastorale consultaties, altijd trouw aan de GF en aan de bijeenkomsten van Lutar à Vencer en Encontro com Deus. Vandaag heeft hij een baan en oprecht hij gaf zijn leven aan Jezus, hij heeft nog nooit een epileptische aanval gehad."
David
"Ik kom uit de kerk van São Paulo in Angola, mijn vriendin ging door een proces van scheiding van haar ouders, ze vroeg me om te bidden en dat deed ik, maar ik adviseerde haar ook om het boek Oorsprong van problemen te lezen en de programma's Praise and Worship en Just believe. Ik heb zaterdag een gebedsverzoek ingediend bij SOS. En op zondag na de bijeenkomst belde mijn vriend me om te zeggen dat haar ouders niet langer gescheiden zouden zijn en naar de kerk gingen en naar de programma's keken. Allemaal glorie en eer aan God"
Josinela
"Ik ben blij omdat mijn zus zich met God heeft verzoend. Ze besloot om naar de kerk in Guarda te gaan. En vandaag deed ze de test en ze is een baby! Zoveel vreugde samen!!! Het vervult het hart om een ​​hersteld leven te zien ! God is geweldig! Hoge toevlucht! Vreugde van de hele aarde!"
Carla
"Vrijdag nodigde ik iemand uit om met mij mee te gaan naar de kerk. Aan het einde van de bijeenkomst zei hij het verlossingsgebed. Op dat moment had hij 2 knobbeltjes: een op zijn borst en een op zijn rug. Op zondag gingen we naar de kerk opnieuw en op het moment van de bediening ging hij naar het altaar om gebed te vragen en bisschop Miguel bad voor hem en hij ontving zijn genezing. We gingen lunchen en toen merkte hij dat de knobbeltjes verdwenen waren, tot eer van God. En vandaag ging hij op sollicitatiegesprek en morgen gaat hij werken met ruimte om te leven. Het is een voorrecht om voor de nieuwe bekeerlingen te zorgen die Gods grootste rijkdom zijn."
Dulce
"Toen ze Jezus ontving, had ze een leven dat in de ogen van de wereld geen uitweg had, ze gebruikte drugs, dronk. Maar iemand vertelde haar over Jezus en ze volgde, ze ontving Jezus. Vandaag is ze in staat om die mensen te helpen die zei dat ze geen toekomst had, vandaag komen ze naar haar toe en weten dat als ze bidt, er dingen zullen gebeuren."
"Ze bewandelde slechte wegen, raakte betrokken bij mislukte relaties, wilde niet studeren, gebruikte drugs en verliet het huis, haar financiële leven was mislukt. Hij ontmoette Jezus via zijn familie, sinds hij Jezus ontmoette, voelt hij zich beter, hij voelt zich gelukkig. en volgt zijn leven zoals het hoort!"
"Ze was een moslim, ze geloofde in Mohammed, totdat haar over Jezus werd verteld. Ze kreeg een bijbel aangeboden en ze las die en maakte vergelijkingen en begon God te leren kennen door de bijbel. Ze was een zeer tot slaaf gemaakt persoon, onderging geweld, probeerde zelfmoord te plegen. twee keer. Maar Jezus heeft haar bevrijd en ze gelooft dat Jezus echt de weg, de waarheid en het leven is."
"Voordat hij Jezus ontving, was hij op het pad van drugs en gaf al zijn geld uit aan zijn verslavingen. Totdat zijn vriend hem op een dag uitnodigde voor een Kaapverdisch feest, toen hij binnenkwam besefte hij dat het een kerk was. Tijdens de lofprijzing overtuigde de Heilige Geest hem en hij ontving Jezus als Heer en Verlosser, werd bevrijd en dient nu al God, zijn familie is nu verenigd."
"Haar familie was betrokken bij het occulte, ze verlangde naar de dood, haar leven was verschrikkelijk, ze had veel eetstoornissen. Totdat een vriendin haar over Jezus vertelde en haar de website van de kerk gaf, die avond woonde ze de Fight to Win-bijeenkomst bij en ze wenste ze had deze Jezus die nacht, ze sliep goed, haar leven vanaf die nacht was nooit meer hetzelfde!"
"Ik zat op slechte wegen, drugs en alcohol. Op een dag vertelde een collega haar over Jezus en op een keer besloot ze naar de kerk te gaan en accepteerde ze Jezus als haar redder. Toen ze op het punt stond haar cursussen te beginnen, ontspoorde ze weer en viel in de val van de duivel. Maar op een avond voelde hij zich ziek en nam opnieuw contact op met de pastoor en besloot terug naar de kerk te gaan, hij was bevrijd van verslavingen, vandaag dient hij God en bouwt hij aan zijn gezin ".
Ik wil u graag vertellen over mijn getuigenis in mijn financiële leven. Een tijdje geleden was ik van streek omdat ik een hele grote schuld had waarvan ik niet wist hoe ik die moest betalen. Ik besloot te zaaien in het huis van God en mijn hart te vullen met geloof. Tijdens het wachten prees ik God en dankte Hem voor het wonder. Ik weet niet hoe God het deed, maar de schuld droogde op. Ik hoefde niets meer te betalen en vandaag ben ik financieel vrij. Glorie aan God
Rita Costa
Een paar maanden geleden had ik slechts 5€ in mijn portemonnee, waarmee ik mijn zoon in ieder geval een pak melk zou kunnen geven. Ik was op weg naar een plaats, maar iemand stapte uit de trein en vroeg me om wat munten om te eten. Maar ik zei hem even te wachten, en even later sprak ik met God om te weten of ik hem het biljet moest geven in plaats van de munten. God zei hem het briefje te geven. En ik zei dat ik je vertrouw en dat ik weet dat je iemand zult gebruiken om voor het eten voor mijn baby te zorgen. De volgende dag kwamen ze bij mij thuis om twee zakken melk voor mijn zoon te bezorgen. Hoe trouw is God
Ana Paula
Toen de pandemie begon, hoorde ik geruchten over inkrimping en ontslagen op mijn werk. Ik bleef God zaaien en eren met mijn tienden, in de overtuiging dat God het werk van mijn handen zegent. Vandaag ontving ik het nieuws dat ik NIET WORDEN ONTVANGEN maar de komende dagen nog VERHOOGD zal worden. Breng Gods wet in praktijk, want het werkt!
Viviana Gaitan
Ze vertelden ons op het werk dat ze de lonen zouden verlagen en alleen zouden betalen naar wat er in het bedrijf kwam. Ik accepteerde deze woorden niet en besloot mezelf te vullen met de beloften van God over financiën. Ik luisterde naar de "wetten van de welvaart" audio's, las het boek "over financiën" en "verlost van de vloek" en bleef ook zaaien... Deze week ontving ik mijn salaris en behalve het volledige bedrag ontving ik nog steeds meer extra's. Blijf vasthouden aan Gods beloften!
Agustina López
Toen de quarantaine begon, stopten mijn man en ik met werken. De baas van mijn man belde hem en vertelde hem dat ze in een moeilijke situatie zaten en dat ze hem niet zijn volledige salaris konden betalen, ze gingen hem maar de helft geven van het bedrag dat hij normaal ontving of zelfs dat niet... Ik werkte ook alleen maar de helft van de maand en dus zou ik ook de helft van het salaris ontvangen. Mijn man zei dat we niet zouden stoppen met zaaien... we zouden doorgaan met zaaien omdat God in onze behoeften zou voorzien en dat deden we ook... Aan het einde van de maand, toen we naar de bank gingen, vonden we op de rekening het totaal bedrag van het salaris van mijn man en het totale bedrag van mijn salaris alsof ik de hele maand had gewerkt. God is trouw als we zijn Woord vervullen.
Bel Herrera
Mijn man werd werkloos en dus kwam er minder geld binnen. Maar we bleven altijd zaaien en onze tienden geven, in God geloven en het Woord praktiseren. Te midden van dit alles hebben we besloten om een ​​bakkerij en patisserie te openen... We verkopen als nooit tevoren, het ontbreekt ons aan niets en we hebben altijd een volle voorraadkast. Vertrouw op God, want Hij faalt nooit!
Cintia Antonicelli
Met deze quarantaine begon de duivel ons aan het twijfelen te brengen en besloot ik door te gaan met zaaien om te oogsten. We hebben een micro-familiebedrijf dat kleding verkoopt en wat we hebben gezien is dat de verkoop in deze tijd is verdrievoudigd. Afgezien van de financiële zegening, is mijn familie ook meer verenigd geworden, gezien alles wat God ons geeft. In tijden van nood leven we in tijden van overvloed.
Karina
Mijn man en ik waren op zoek naar een huurhuis. Ik zocht Gods leiding en vroeg om Zijn wil te doen en we zaaiden in het project. We zijn een huis gaan bekijken en het is ons erg goed bevallen. Toen ik naar de geldautomaat ging om het geld op te nemen om aan de huisbaas te geven als aanbetaling, merkte ik dat er meer geld op de rekening stond dan voorheen...ook in mijn portemonnee zat meer geld dan ik had geteld dag ervoor, om toe te voegen aan degene die ik heb grootgebracht... Ik besefte dat God me liet zien dat dit echt zijn wil voor mijn familie was, maar daar bleef het niet bij... Toen ik de aanbetaling ging betalen, zei de eigenaar vertelde ons dat we pas in juni elektriciteit of huur hoefden te betalen. Het waren vele zegeningen samen... We vonden een huis op de plek die we wilden en dicht bij de kerk.
Sheila Warner
In deze tijd zie ik dat velen moeilijke tijden doormaken, maar in mijn familie vertrouwen we op God en blijven we onze tienden en gaven geven. Midden in de pandemie opende God een deur voor mij naar een nieuw bedrijf. De verkoop staat niet stil en ik heb geen handen om te meten. Mijn man heeft het nog steeds erg druk en is nooit gestopt met werken! God draagt ​​rijkdom over!
hemels